Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/170622%20Italiaanse%20strandborrel.jpg
Gezellige borrel op Hoekse strand
Datum: 22-06-2017

​Tussen de felle buien door, weten leden en gasten van VNO-NCW Westland-Delfland hun weg te vinden naar beachclub Rozee in Hoek van Holland. Om het voorjaar gezellig met elkaar af te sluiten, maar ook om van Arne Weverling, tot voor kort wethouder van Westland, te horen hoe zijn eerste ervaringen zijn als Tweede Kamerlid voor de VVD. Arne is woordvoerder economie in zijn fractie. Hij vertelt enthousiast hoe hij zich inwerkt in de onderwerpen door veel te lezen en veel mensen te spreken. En ook hoe hij in een ‘klasje’ wegwijs wordt gemaakt in de vele procedures en mores die gelden in de Tweede Kamer. Hij voelt zich duidelijk als een vis in het water.

Over water gesproken: Reinoud Feenstra van het jonge bedrijf Elemental Water Makers, geeft een korte pitch over de omzetting van zeewater naar zoet water. 4 miljard mensen hebben regelmatig ernstig tekort aan drinkwater. Daarmee is water de meest schaarse grondstof op aarde. Elemental Water Makers produceert tegen lage kosten drinkwater, terwijl alleen gebruik gemaakt wordt van ongelimiteerde bronnen van de zon, zee, aarde en wind. Afgelopen tijd heeft het bedrijf al diverse prijzen gewonnen. Nu dingt Reinoud mee naar de prijs van Nieuwe Held Westland van VNO-NCW Westland-Delfland.

Shirley Schelkens presenteert bovendien BOEM en biedt het eerste exemplaar van BOEM aan aan wethouder Peter Ouwendijk. BOEM staat voor Bedrijfs Onroerendgoed En Meer. Het magazine bevat tal van boeiende artikelen over de regionale markt van onroerend goed.
Beachclub Rozee verwent alle aanwezigen met heerlijke Italiaanse hapjes en met dit alles wordt de strandborrel van VNO-NCW Westland-Delfland ondanks de onverwachte stortregens toch een heel gezellige start van de zomer.

Fotoreportage
Videoimpressie strandborrel

Bijlagen
Deel artikel