Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/160714%20Opnaarde100.000banen.jpg
Uitnodiging webinar Banenafspraak
Datum: 31-05-2017

​In de Banenafspraak is vastgelegd dat werkgevers in de marktsector de komende jaren gaan zorgen voor 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Wat betekent dat voor uw organisatie, en wat kan het u opleveren?  

Deze vragen beantwoorden we in een gratis webinar (live online bijeenkomst) op dinsdag 20 juni om 11.00 uur (tot maximaal 12.00 uur). We laten zien wat de Banenafspraak inhoudt, welke kansen het u biedt en hoe u concreet aan de slag kunt. Het webinar wordt georganiseerd door Op naar de 100.000 banen en Agro Werkt Onbeperkt.

Programma webinar

  • Korte toelichting op de Banenafspraak
  • Doorlopen Stappenplan om aan de slag te gaan met de Banenafspraak
  • Schetsen van voordelen voor bedrijven die ermee aan de slag gaan
  • Beantwoorden van vragen die via de chat binnenkomen

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Na afloop van het webinar komt de informatie online beschikbaar zodat u dit kunt teruglezen. Wilt u daarna verder doorpraten, dan kunt u ook een vrijblijvend gesprek met een van de aanjagers van Op naar de 100.000 banen aanvragen. 

Hoe werkt het?
U kunt zich hier aanmelden voor het webinar over de Banenafspraak. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers.
Wij ontmoeten u graag bij ons webinar op 20 juni!

Meld u hier aan voor het webinar.

Bijlagen
Deel artikel