Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/media/Afbeeldingen%20Nieuwsbrief%20West/Spijker%2C%20Fleur%20def.jpg
Fleur Spijker nieuw lid DB
Datum: 23-05-2017

Fleur Spijker is nieuw lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW West. Vanwege haar kennis en ervaring op het gebied van stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling is zij een waardevolle en enthousiaste aanvulling als lid van ons DB.

Fleur Spijker is lid van VNO-NCW West/VNO-NCW Den Haag, ze is advocaat/partner met ondernemende insteek, ze heeft verantwoordelijkheid gedragen op commercieel gebied en voor reorganisaties. Fleur is tevens gemeenteraadslid in Leiden en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling. Op dit moment is zij werkzaam als partner TeekensKarstens Advocaten in leiden. Vanaf 2012 is Fleur lid van VNO-NCW West, ze is betrokken geweest bij VNO-NCW Amsterdam, bij Bouwpower, het Vrouwennetwerk en thans bij de voorbereiding van een woningbouwvisie op de grote steden door een expertgroep van leden van VNO-NCW West.

Het dagelijks bestuur denkt dat Fleur Spijker – zowel vanwege haar persoon als vanwege haar kennis en ervaring – een waardevolle en enthousiaste aanvulling kan zijn als lid van ons DB en toekomstig penningmeester.

Bijlagen
Deel artikel