Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/160324%20Nieuwe%20Helden.jpg
Rotterdam zoekt helden!
Datum: 11-05-2017

Vernieuwende ondernemers kunnen zich aanmelden voor de Nieuwe Heldenprijs 2017

Rotterdamse vernieuwers en versnellers gezocht! VNO-NCW Regio Rotterdam roept onderscheidende ondernemers uit de Maasstad op om zich in te schrijven voor de Nieuwe Heldenprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan succesvolle, innovatieve ondernemers uit de regio. De vijf genomineerden krijgen gedurende het jaar de kans om de jury en de leden van de organisatie te overtuigen van hun heldendom. Een Nieuwe Held is volgens VNO-NCW Regio Rotterdam iemand die impact heeft met een vernieuwend initiatief op het gebied van technologie, product, dienst of organisatie. Potentiële winnaars kunnen zich inschrijven of voorgedragen worden tot 1 augustus 2017.

Wat maakt een held
Een Nieuwe Held is een ondernemer met een gezond en toekomstbestendig bedrijf. Schaalbaarheid en impact op de regio zijn beoordelingscriteria, dankzij voortdurende groei moet een positief effect uitgeoefend worden op de werkgelegenheid. Ook de mate van innovatie die een ondernemer ten toon spreidt, wordt meegenomen in de beslissing. In de jury zitten: Diederik van Dommelen - PwC en voorzitter VNO-NCW Regio Rotterdam, Willem de Klerk - serial entrepreneur, Floris Vervat - directeur eigenaar Jeeves, Michiel Muller - serial entrepreneur, Martin Luxemburg - Managing director of the Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Nanda Ziere - winnaar Nieuwe Heldenprijs 2016 met Equipe Zorgbedrijven en Allard Droste - winnaar Nieuwe Heldenprijs 2015 met Aldowa.

Inschrijven
Meedingen naar de award kan door middel van een motivatie mail aan VNO-NCW Regio Rotterdam (via Tessa Langerijs, langerijs@vno-ncwwest.nl). In augustus 2017 worden de vijf genomineerden bekend gemaakt. Zij zullen een training krijgen in het geven van een pitch, zodat zij zich tijdens een bijeenkomst goed kunnen presenteren. Tijdens deze bijeenkomst zal het publiek beslissen welke 3 genomineerden doorgaan. De jury zal uiteindelijk de winnaar bekend maken tijdens onze eindejaarsbijeenkomst op het Stadhuis Rotterdam.

Bijlagen
Deel artikel