Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/170510%20innovatieve%20oplossingen.jpg
Meeting the market - Smart matches
Datum: 09-05-2017

Gemeente Den Haag zoekt ondernemers om samen na te denken over innovatieve oplossingen voor de stad Den Haag. Denk en praat mee op vrijdag 23 juni 2017.

Den Haag staat voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, integratie, verkeer en vervoer, arbeidsmarkt, sociale cohesie. De gemeente kan en wil deze vraagstukken niet alleen oplossen, maar wil dat samen met de markt doen. Tijdens Meeting the Market gaan we met elkaar zoek naar innovatieve oplossingen voor actuele beleidsopgaven. 

Ben jij ondernemer en heb je een antwoord op brandende vragen als:

  • Hoe kunnen we het elektrisch vervoer in de stad bevorderen ?
  • Hoe ziet een innovatieve, duurzame woning eruit?
  • Hoe kunnen we de sociale verbinding tussen bevolkingsgroepen stimuleren?

Kom dan naar Meeting the Market op vrijdag 23 juni 2017, 12.00 uur en meld je hier aan.

Meeting the market is een vrijplaats voor innovatieve ideeën. Centraal in het programma staan innovatiesessies waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. De gemeente kan in deze kleine en interactieve sessies kennis maken met ondernemers die een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van de beleidsdoelen. Ondernemers krijgen een kijkje in de keuken bij de gemeente, kunnen meedenken over de oplossingen voor beleidsvragen en kunnen hun producten en diensten voor het voetlicht brengen. Vraag vindt aanbod en aanbod vindt vraag. De inhoud van de sessies staat nog niet vast, maar bestrijken alle beleidsterreinen van de gemeente Den Haag. Wij horen graag wat jij zou willen bespreken. Je bent als ondernemer van harte uitgenodigd om zelf een onderwerp aan te vragen via info@meetingthemarket.nl

Pitch voor 5 meest innovatieve ideeën 

We zoeken tevens ondernemers, die een product of dienst kunnen aanbieden waar de gemeente nog helemaal niet aan gedacht heeft. Heb je een innovatieve oplossing voor een nog niet onderkend probleem, mail jouw idee dan naar info@meetingthemarket.nl en meld je aan voor Meeting the Market. Wij maken een selectie van de 5 meest innovatieve ideeën en deze ondernemers mogen hun pitch houden tijdens deze middag. Grijp deze mooie kans!

Deelname is (uiteraard) gratis.

Bijlagen
Deel artikel