Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/IntroFoto/170502%20Foto%20intro%20HCN.jpg
Doelgroep Human Capital Netwerk
Datum: 30-04-2017

Human Capital Netwerk Noord-Holland
Lucas van Wees, HR Director Universiteit van Amsterdam, is voorzitter van het netwerk. De aan het netwerk gekoppelde adviesraad bestaat uit circa 20 HR Directors van gerenommeerde organisaties uit de regio en uit onderwijsinstellingen. 

Door de onderlinge contacten, het organiseren van relevante bijeenkomsten en het samenwerken met andere organisaties wordt een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van professionals, organisaties en de (toekomstige) arbeidsmarkt in de regio. Tevens wordt het netwerk verder versterkt en verdiept. Hierbij wordt voortgebouwd en waar mogelijk aangesloten op bestaande initiatieven die binnen de regio.

De adviesraad is in het najaar van 2016 van start gegaan met een kick-off. In 2017 zullen we 2 grotere bijeenkomsten organiseren op Human Capital thema's die relevant zijn voor alle betrokkenen binnen de triple Helix. Het is de ambitie om samen een programma op te stellen dat de (toekomstige) bestuurlijke agenda verder zal versterken. Samenwerking is bij ons key!

Klik hier​ voor de leden van de Adviesraad Human Capital Netwerk

Bijlagen
Deel artikel