Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Doelgroepnetwerk  >  Vrouwennetwerk  >  

Skip Navigation LinksStart

Groei!

Vrouwelijk ondernemerschap stimuleren, zakelijke én persoonlijke groei acceleren. Daarvoor staan een actief bestuur en betrokken werkgroepen van het VNO-NCW VrouwenNetwerk. Ambitieuze vrouwen worden lid. Bewust klein blijven is uit!

Regionieuws
Topvrouw toont ambitie
Directeur Suzanne Straathof-Kocken (KONE) is kandidaat voor de lijst Topvrouwen die minister Bussemaker wil opstellen.  Om hogerop te komen, moet je je ambities tonen, zegt ze in een uitdagend interview in West.
lees meer
Woensdag 11 Februari 2015

​Directeur Suzanne Straathof-Kocken (KONE) is kandidaat voor de lijst Topvrouwen die minister Bussemaker wil opstellen.  Om hogerop te komen, moet je je ambities tonen, zegt ze in een uitdagend interview in West.
Lees verder

Regionieuws
Geschikte kandidaten gezocht voor exclusief MD-traject

In 2015 start in opdracht van de gemeente Den Haag een bijzonder traject voor hoogopgeleide vrouwen die woonachtig en/of werkzaam zijn in Den Haag.

lees meer
Vrijdag 6 Februari 2015

In 2015 start in opdracht van de gemeente Den Haag een bijzonder traject voor hoogopgeleide vrouwen die woonachtig en/of werkzaam zijn in Den Haag. 

Tijdens dit programma volgen ca. 12 vrouwelijke "high potentials" een op maat gesneden Management Development (MD) traject aan The Hague Executive Campus. Het doel hiervan is om door middel van een versnelde ontwikkeling van interpersoonlijke-, communicatie en managementvaardigheden bij vrouwelijke talenten de vertegenwoordiging van vrouwen in de managementlagen en de top van Haagse bedrijven en instellingen te bevorderen.


De opzet en werkwijze van het programma alsmede verschillende programma onderdelen komen overeen met diverse modules van een MBA (Master of Business Administration). Deze vrouwelijke high potentials hebben een afgeronde HBO/WO achtergrond en bekleden reeds een leidinggevende positie of hopen binnenkort hier in aanmerking voor te komen.

Het MD-traject bestaat uit verschillende masterclasses en uitgebreide coaching en begeleiding van de kandidaten. De totale kosten van het traject worden voor ca. 2/3 door de gemeente Den Haag betaald. Het resterende bedrag komt voor rekening van de werkgever of de kandidaat.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Oedith Jaharia via telefoonnummer 070 392 7639 of email oedith.jaharia@thehague-executive-campus.com.

Regionieuws
Annemieke Casteelen Zakenvrouw BAR 2014-2015

Annemieke Casteelen, lid van het VNO-NCW VrouwenNetwerk, sleepte de titel​ in de wacht en mag zich het komend jaar Zakenvrouw BAR 2014-2015 noemen. De jury was unaniem in haar oordeel.

lees meer
Vrijdag 30 Januari 2015

Woensdag 21 januari maakte Steven Enneman namens het bestuur en de jury van de ondernemersprijs BAR bekend wie de Zakenvrouw BAR 2014-2015 is geworden. Annemieke Casteelen sleepte de titel in de wacht en mag zich het komend jaar Zakenvrouw BAR 2014-2015 noemen. De jury was unaniem in haar oordeel. Zichtbaar trots nam zij de prijs in ontvangst. Het was tot het laatst ongelooflijk spannend en een mooie strijd met vier goede kandidaten: Barbara Stoopman, Kim Wijers, Annemieke Casteelen en Marinel van Walsum.

Steven Enneman: 'De jury van Zakenvrouw BAR heeft unaniem gekozen voor Annemieke Casteelen. Zij wordt gekenmerkt door haar doorzettingsvermogen, haar creativiteit en passie. Haar bedrijf kenmerkt zich door innovatiekracht en klantgerichtheid. Bovendien laat ze zien dat ze vanuit respect en vertrouwen haar medewerkers stimuleert zich te ontplooien vanuit hun eigen waarden.'

A
nnemieke Casteelen startte in 2007 als ondernemer toen zij 47 jaar oud was. Een opmerkelijke keuze om op latere leeftijd te kiezen voor het ondernemerschap. Samen met haar man en haar twee zonen richtten zij Romar led design op. Zij ziet het als haar missie om zich het komend jaar vooral inzetten om andere ondernemers te stimuleren om door te zetten en ook als het moeilijk is te blijven geloven in jezelf als ondernemer. Met Annemieke heeft de BAR regio een waardige opvolger voor Danielle de Wilde die haar titel overdroeg en de prijs uitreikte.

Vrouwelijke ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie in de BAR regio (Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk). Vrouwelijke ondernemers brengen balans in de ondernemerswereld en zij zijn economisch van belang, ook als werkgever.
De zakenvrouw BAR verkiezing stimuleert het vrouwelijk ondernemerschap en maakt de kwaliteit van de vrouwelijke ondernemers zichtbaar.

Kijk voor meer informatie over de winnende partij op
http://www.romarled.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemieke Casteelen van Romar LED's Design Experience of het bestuur van de Zakenvrouw BAR: Corrie in't Hout, 06 1506 7988

Foto: Fleur Kooiman

Nieuwe leden
drs. Carolien (C.) Gehrels
AMSTERDAM|Arcadis Europe
drs. Carolien (C.) Gehrels
AMSTERDAM|Arcadis Europe
Social Media