Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

3a61d23d-08f6-4516-950b-e8238fc94c2d
Noordwest-Holland: Bedrijfsbezoek Schot Groep BV
Datum
07-06-2018

Tijd
16:00 - 19:00 uur

Locatie
Schot Groep
Smaragdweg 3
1812 RJ  ALKMAAR

Omschrijving

VNO-NCW Noordwest Holland nodigt u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan Schot Groep BV.

Het in 1931 opgerichte familiebedrijf Schot Groep BV is gevestigd in Alkmaar en biedt ruimte aan vier onderliggende divisies; Schot Verticaal transport, Schot Infra, Dailycool en Kwinfra.

Tijdens het bedrijfsbezoek zal onze gastheer Cees Haakman, algemeen directeur, ons een inkijkje bieden in de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij zal vertellen over de uitdagingen waar het bedrijf nu voor staat, welke de afgelopen jaren zijn overwonnen en hoe het kijkt naar de toekomst. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld een ambitieuze duurzaamheidsagenda geformuleerd met een ambitie voor CO2-reductie, ontving het onlangs de Halte Werk SROI prijs voor duurzame werkgever en deed het pas geleden een forse investering in zonnepanelen op het dak. Maar vooral bijzonder aan het bedrijf waar wij mee zullen kennismaken is  de no-nonsense cultuur: klantgericht zijn, informeel, hard werken en korte lijnen.

Na de bedrijfspresentatie hebben wij de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) op het programma staan. Wat zijn de eerste bevindingen sinds de invoering van deze Europese wet per 25 mei, waar lopen we tegenaan op technisch, juridisch en inhoudelijk gebied? Door ervaringen te delen en door middel van een quiz komen we meer te weten. Deze zal inhoudelijk worden verzorgd door Christel en Albert Smit eigenaren van AVGdesk.

Na de bijeenkomst is er voldoende mogelijkheid om te netwerken. Wij rekenen op uw komst op 7 juni!

Voor meer informatie over deze bijeenkomst of VNO-NCW West Noordwest-Holland kunt u contact opnemen met Manue Azoulay via azoulay@vno-ncwwest.nlProgramma

16.00 uur Inloop en ontvangst
16.30 uur Plenair programma
18.00 uur Netwerkborrel