Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

8c6609cc-4b8e-47b7-96d0-c5eaf9865e4c
Rotterdam: Haringpartij 'Haring aan de Maas'
Datum
20-06-2017

Tijd
17:00 - 19:00 uur

Locatie
Sociëteit KR&ZV De Maas
Veerdam 1
3016 DD  ROTTERDAM

Omschrijving

Het bestuur van VNO-NCW Regio Rotterdam nodigt u uit voor de jaarlijkse netwerkborrel ‘Haring aan de Maas’ op Sociëteit Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas op dinsdag 20 juni. Tijdens deze borrel nemen we graag samen met u afscheid van onze regiomanager Catharina Bieringa.

De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas werd in 1851 opgericht en behoort tot de oudste watersportverenigingen in Nederland. Het sociëteitsgebouw van De Maas is van oudsher dé ontmoetingsplaats van de Rotterdamse ondernemers.

Catharina heeft de afgelopen zeven jaar met veel resultaat samen met het bestuur gebouwd aan een sterk VNO-NCW Regio Rotterdam. VNO-NCW Regio Rotterdam is inhoudelijk, in ledental en in partnerships met tal van publieke en private partijen enorm gegroeid. Catharina heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de sterke en onderscheidende werkgeversvereniging die VNO-NCW Regio Rotterdam nu is. Gelukkig blijft Catharina ook in haar volgende baan bij Bayards, een wereldspeler op het gebied van engineered aluminium constructies en actief in verschillende industrieën, waaronder; civiele bouw, energiesector, luxe jachtbouw, defensie, railway en healthcare, als lid verbonden aan VNO-NCW Regio Rotterdam.

Hofplein Rotterdam zal de culturele invulling verzorgen.

Wij waarderen het zeer als u aanwezig kunt zijn.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar rotterdam@vno-ncwwest.nl.

Graag tot ziens op 20 juni!

Deze netwerkborrel wordt mede mogelijk gemaakt door Schmidt Zeevis.