Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

ec825ba2-5da9-4f8b-ab74-3808b2be8088
Hét Miljoenenontbijt Rotterdam 2017 i.s.m. ING en PwC
Datum
20-09-2017

Tijd
07:15 - 11:00 uur

Locatie
De Doelen
Kruisstraat 2
3012 CT  ROTTERDAM

Omschrijving

VNO-NCW Regio Rotterdam, PwC Rotterdam en ING nodigen u graag uit voor Hét Miljoenenontbijt Rotterdam. Zoals u gewend bent staat de Miljoenennota wederom centraal tijdens deze bijeenkomst.
 
15 maart jl. vonden de Tweede Kamerverkiezingen plaats met het hoogste opkomstpercentage sinds de verkiezingen van 1986. In tegenstelling tot de politieke ontwikkelingen in het buitenland, zoals Brexit en de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezing, kwamen in Nederland de populistische partijen niet als winnaars uit de bus. In Rotterdam geldt dat iets anders: hoewel de PVV en nieuwkomer DENK niet de grootste partijen zijn, hebben beide partijen wel de meeste winst geboekt.
 
Wat betekent deze verdeling voor Rotterdam in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018? Ga tijdens ons Miljoenenontbijt in gesprek met onze sprekers!
 
Sprekers:
- Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam;
- Han ten Broeke, VVD Tweede Kamerlid;
- Jan Willem Velthuijsen, hoogleraar Rijksuniversiteit Groningen en partner & chief economist bij PwC;
- Frederique de Jong, presentator en journalist (dagvoorzitter).
 
Culturele invulling
Tijdens de bijeenkomst verzorgen studenten van Theater Zuidplein de culturele invulling.
 
De Fiscale Afterparty
Na afloop van het plenaire gedeelte heeft u de mogelijkheid om ‘de Fiscale Afterparty’ bij te wonen, waarin Robert Schwarz, belastingadviseur bij PwC Rotterdam u bijpraat over het Belastingplan 2018 en andere fiscale actualiteiten.

Workshop ING
Tevens verzorgt Henry van Heijster, Investment Manager bij ING, na het plenaire gedeelte een workshop, met als thema: ‘Actuele visie op de Financiële Markten in het algemeen en een inkijk in de beleggingsportefeuilles van ING Bank, waaronder in het bijzonder de duurzame beleggingsportefeuille’.
 
Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor Hét Miljoenenontbijt Rotterdam.
 
Wij hopen van harte dat wij u en uw eventuele introducé(e) op 20 september mogen begroeten!Programma

07.00 uur: Ontvangst en ontbijt
07.45 uur: Welkom door dagvoorzitter Frederique de Jong (presentator en journalist)
08.00 uur: Beschouwingen met o.a. Ahmed Aboutaleb (Burgemeester Rotterdam), Han ten Broeke (VVD Tweede Kamerlid) en Jan Willem Velthuijsen (Chief Economist PwC)
09.30 uur: Pauze
10.00 uur: Optioneel - 'Fiscale Afterparty' o.l.v. Robert Schwarz (PwC)
10.00 uur: Optioneel - ‘Actuele visie op de Financiële Markten in het algemeen en een inkijk in de beleggingsportefeuilles van ING Bank. Waaronder in het bijzonder de duurzame beleggingsportefeuille, o.l.v. Henry van Heijster (ING)
11.00 uur: Afsluiting